Spring naar de content

Bloedverwanten: Daniël en Robin Boissevain

Acteur Daniël Boissevain (44) moest gisteren nog in zijn vaderrol zijn tienerzoon Robin (16) streng toespreken. Per telefoon. Of nou ja, per sms.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Ivo van Woerden

Robins mobiel was zoekgeraakt en dus sms'te Daniël een vriend van Robin met de vraag of zijn zoon hem kon terugbellen. "Hoe laat ben je thuis?" Er werd een tijdstip genoemd, en Daniëls vrouw, Vanessa, liet op de achtergrond meteen weten dat dat veel te laat was: "Daar ben ik het helemaal niet mee eens! We laten ons gewoon piepelen." Daniël overwoog: 'Ik kan op mijn strepen staan en zeggen: je bent zo-en-zo laat thuis, waardoor hij denkt: wat een dick, en toch niet op tijd is. En als hij thuiskomt, moet ik weer moeilijk doen om mijn gelijk te halen. Maar ik wil dat hij zelf inziet dat je, als je om drie uur 's nachts thuiskomt, er de volgende dag om twaalf uur als een zak aardappelen bij zit tijdens het interview met HP/De Tijd."

Dat valt reuze mee: Robin ziet er fris en uitgeslapen uit. Robin, tegen zijn vader: "Jij lag al te slapen toen ik thuiskwam." Daniël schiet in de lach. "O ja."

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap