Spring naar de content

Eindelijk: een fanblog voor het pittige kapsel

In bepaalde kringen is het al jaren helemaal hip en happening: het pittige kapsel. Liefst gecombineerd met een rode kleurspoeling, een lekker gekke bril en een witte broek. Toch duurde het tot 4 juli 2013 voordat iemand een blog wijdde aan het fenomeen. Twee weken later heeft Henk’s Fashion (100% Fashion, 100% Henk) al 1850 1950 2990 3500 Facebook-fans. Hier zie je waarom.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

 

Netty kreeg op haar 38ste verjaardag een fotoshoot cadeau van haar vriendinnen. ‘Ze staat namelijk altijd zo spontaan op foto’s! Wij dachten, daar moeten we iets mee doen’, aldus vriendin Berta. De beste van de serie wil Henk’s fashion graag met jullie delen. De compositie van dit beeld zorgt ervoor dat het pittige kapsel zo goed mogelijk naar voren komt. Lekker omhoog gewaxt Netty!

Brechtje is na een tijd revalideren weer helemaal de oude. ‘Twee jaar geleden kreeg ik ineens last van mijn rug. Na lang onderzoek bleek dat de steen van 11 kilo, die ik om mijn nek droeg, de oorzaak was. Na een ingrijpende behandeling hebben doktoren het gewicht van mijn steen kunnen terugbrengen tot een schamele 1,5 kilo. Ik leef gewoon weer helemaal en haal elke dag het maximale uit mijn dag en kapsel!’

Truus haar levensmotto is YOLO. ‘Dat betekent You only live once’, legt ze uit. Daarom heeft ze lekker spontaan een maand geleden een Transaviaatje geboekt naar de Turkse kust. ‘All inclusive natuurlijk, even geen gedoe aan m’n hoofd.’ Dat is ook te zien aan haar kapsel. Simpel doch spontaan.

Dirkje is een mysterieuze vrouw. Als een kat kruipt zij door de nacht en bespiedt zij iedereen. Dirkje noemt zichzelf dan ook een echte voyeur. “Lang haar zou ontzettend onhandig zijn bij mijn hobby. Met mijn pittige kapsel blijf ik nooit ergens aan hangen. Met m’n stiekels door de stiekelbosjes HAHAHAHA!”, aldus Dirkje.

Henk’s Fashion groeit momenteel als kool. Tijdens het schrijven van dit stukje alweer honderd likes erbij. Ook liken? Klik hier.