Spring naar de content

De borsten van Kate Middleton zijn níet van iedereen

De buik van Kate Middleton is al even wereldnieuws, haar borsten waren dat al eerder. Afgelopen september plaatste het Franse tabloid Closer foto’s van de topless hertogin, gemaakt bij Chateau D’Autet in Zuid-Frankrijk. Media in Italië, Ierland, Zweden en Denemarken volgden al snel.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Gister werd bekendgemaakt dat Laurence Pieau, de verantwoordelijke redacteur van het blaadje, deze maand is gearresteerd wegens privacyschending. Ook de hoogste baas van uitgever Mondadori werd aangeklaagd. De bewuste fotograaf is ondanks een in oktober gestart onderzoek nog steeds niet geïdentificeerd, dus die ligt nog ongestoord met zijn/haar telelens in een zonnig bosje.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Een woordvoerder van de royals stelde dat de foto’s herinnerden aan de ergste uitwassen van de paparazzi, die wijlen Kate’s schoonmoeder het leven hebben gekost.