Astrologe: ‘Al sinds 2011 nieuwe partner in leven Mabel Wisse Smit’

Frank Verhoef 16 aug 2013 Leven

Terwijl prins Friso vandaag wordt begraven, meent een astrologe dat weduwe Mabel Wisse Smit al een nieuwe partner in haar leven heeft sinds 2011. 

De naar eigen zeggen astrologe – pardon, biografisch coach en karmisch astrologe – Wilma ter Mull, heeft eens goed naar de horoscoop van de rouwende Wisse Smit gekeken. Het duurde niet lang voordat de astrologe allemaal dingen zag in haar horoscoop. Ze heeft er flink wat moeilijke woorden voor nodig – “Neptunus is in de Solaar de heerser van de ascendant en in haar geboortehoroscoop de heerser van het elfde huis” – maar ze heeft toch echt een ontdekking gedaan.

Geen ontrouw
Volgens de astrologe, die blijkbaar niet alleen horoscopen kan lezen maar ook in een glazen bol kan kijken, is Mabel van 28 november 2013 tot 20 december 2015 “sterk bezig om haar intieme relaties te verstevigen”. Wat voor intieme relaties dat zijn? Natuurlijk, de familie, maar ook: “Doordat nu het collectief van haar familie van afkomst zich sterk aan haar opdringt, heb je kans dat ook zij (…) uiteindelijk een nieuwe partner in haar leven op termijn toe zal laten.” En dan komt de uitsmijter:

“Het ziet er zelfs naar uit dat deze eventuele nieuwe partner sinds oktober 2011 al in haar leven aanwezig is toen het leeftijdspunt begon met zijn driehoek met Jupiter.” Dat moeten we overigens niet verkeerd opvatten. Het betekent namelijk niet dat astrologe Wilma de weduwe wil beschuldigen van ‘ontrouw’ “zoals op dit moment op Twitter rondgaat”.

Dank Wilma, fijn dat je ons juist vandaag even uit de droom hebt geholpen.

Reageer op artikel:
Astrologe: ‘Al sinds 2011 nieuwe partner in leven Mabel Wisse Smit’
Sluiten