Spring naar de content

Zwerfvuil krijgt onderdak bij Malou Cohen

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: de 32-jarige Malou Cohen uit Den Haag.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Malou Cohen (Den Haag, 1981) studeerde in 2010 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, afstudeerrichting Fine Art. Naast haar beeldende werk, waarvan u hieronder een selectie ziet, maakt ze ook een betaalbare prêt-à-porter-lijn met onder meer goudkleurige broches.

Over haar werk
Soms loopt Cohen door de stad de stad en vindt ze een stuk plastic, een steen of een blok hout. Ze ziet geen rotzooi maar mogelijkheden. Eenmaal thuis in haar atelier laat ze haar fantasie de vrije loop: wat voor verhaal zit er in deze steen, hoe kan ik deze steen zo bewerken dat het geen steen meer is, maar een chique broche of een beeld? Het formaat van haar bijna minieme beeldjes is een weloverwogen keuze, zegt ze. “Hoe kleiner ik werk, hoe grootser de wereld kan worden."

Meer werk van Malou Cohen vindt u hier.

Deklif
De Klif
detaartfabriek
De Taartfabriek
Palmboom
Palmboom
Speakerscorner
Speakers Corner
tipi
Tipi
Uitzichtopzee
Uitzicht op Zee
Vogelsspotten
Vogels Spotten
Voor al uw feesten en partijen
Voor al uw feesten en parijen
wildding
Wildding
voorraad01
Voorraad 01

Ben je een jonge kunstenaar (student of pas afgestudeerd) en heb je tien kunstwerken die je in Expo wilt tonen? Neem contact met ons op.

——

  Download deze gratis app om ons maandblad op uw tablet te lezen

  Volg HP/ De Tijd en Nick Muller

  Volg HP/ De Tijd op Facebook