Spring naar de content

Japanse vrouwen massaal naar de hoeren

Japanse vrouwen zoeken steeds vaker ‘genegenheid’ bij elkaar. Ze bezoeken steeds vaker erotische massagecentra, waar onder meer een ‘sekscursus’ wordt aangeboden. Dat schrijft News on Japan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Nick Muller

“Het zijn veelal vrouwen van rond de veertig die hier komen”, zegt Toma Fujii, de manager van het bedrijf dat deze centra exploiteert. In het massagecentrum krijgen vrouwen tegen betaling van omgerekend iets meer dan honderd euro een drie uur durende massage, gevolgd door een happy end. “Veel getrouwde vrouwen komen thuis niet aan hun trekken”, verklaart Fujii. “De seks met hun man is meestal ruw en niet romantisch. Hier krijgen ze een tedere behandeling, gevolgd door een orgasme. Ook dat krijgen veel vrouwen thuis niet.”

De seksbehandeling, zoals het door het bedrijf wordt genoemd, is niet alleen populair onder getrouwde vrouwen. Ook voor vrijgezelle vrouwen biedt deze betaalde intimiteit een uitkomst. “Vrouwen die geen seks hebben worden onzeker. Daarom komen ze langs in dit centrum”, besluit Fujii. Dit jaar hebben in Tokio al zo’n vierhonderd vrouwen op de massagetafel gelegen voor een behandeling, waarvan een klein percentage elke maand langskomt voor een vervolgbehandeling. Volgens het Japanse tijdschrift Sapio zal dit aantal de komende maanden alleen nog maar toenemen.

Onderwerpen