Spring naar de content

Sponsors hebben geen vertrouwen in marathonloopster Heleen Mees

Powerfeministe Heleen Mees wil over twaalf dagen meedoen aan de New York Marathon (door bankiersstalker Heleen steevast de ING NYC Marathon genoemd) en zoekt sponsors. Een gewaagd initiatief, aangezien de Overijsselse econome overmorgen van de New Yorkse rechter hoort of ze een jaar de gevangenis in moet wegens stalking.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Haar potentiële geldschieters lijken er dan ook weinig fiducie in te hebben: hardloopster Heleen heeft slechts één sponsor bij elkaar weten te bedelen. Ene Caroline stortte op 10 oktober 50 euro, waardoor Heleen nu op 2% van haar streefbedrag van 2500 euro zit.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

HeleenMeesSponsorpagina670

HPDeTijdCoverHet zijn sowieso geen topdagen voor Heleen Mees. Eergisteren was ze voor het eerst sinds het de aangifte van Willem Buiter op tv. En dat viel niet mee. Ze zag er moe uit. Volgens Volkskrant-criticus Jean-Pierre Geelen ‘gaat ze steeds meer op Neelie Kroes lijken‘. Zelf wijt ze haar uitgebluste indruk aan een gebrek aan make-up.

Vanochtend kwam daar het nieuws overheen dat Mees en Buiter niet tot een schikking zijn gekomen. Dat betekent dat donderdag écht de dag van de waarheid is voor de econome.

Deze maand is Heleen Mees het covermodel van HP/De Tijd. Natalie Huigsloot schreef een lijvig profiel over de vrouw die al dertien jaar in New York woont en werkt.