Spring naar de content

Domme Doutzen doet domme dingen

Doutzen Kroes deed dinsdag iets doms. Na een avondje stappen met een vriendin besloot ze een guitige fotosessie te houden in de straten van New York City. Samen doken ze op een fiets, gebonden aan een lantaarnpaal en namen ze een malle pose aan. Het kiekje verscheen op Instagram en Doutzen verspreidde het voor het gemak ook nog maar even via Twitter:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Annelies Beltman

doutzen

Wat Nederlands meest succesvolle model niet doorhad was dat de wit gespoten fiets waar ze op plaats nam, deel uit maakt van een Ghost Bikes. Deze fietsen zijn monumenten voor fietsers die zijn omgekomen op straat. Dit project begon in 2003 in Missouri, maar inmiddels beperkt het zich niet meer tot de Verenigde Staten. Wereldwijd worden witte fietsen met bloemen versierd vastgebonden aan lantaarnpalen, bruggen, hekjes en wat er maar voor handen is als laatste eerbetoon voor de overleden fietsers.

foto (2)

En zo’n fiets koos Doutzen als decor voor haar informele fotoshoot. Lichtelijk onhandig, als ze het bord had gelezen wat erboven hing had ze geweten dat het een Ghost Bike was. Enkele trouwe volgers op Instagram wezen Doutzen op de fout, waarna ze de foto wijselijk verwijderde. Ach, wie kan er nu lang boos blijven Doutzen? Wij vergeven het haar wel, deze keer.

foto (1)