Spring naar de content

Sint Maarten-doetip: vertel je kids dat je hun snoep opgegeten hebt

Er gaat niets boven de zilte tranen van een kind nadat je als ouder verteld hebt dat je al het zuurverdiende Halloween-snoep hebt opgegeten. Dat moet talkshow host Jimmy Kimmel gedacht hebben toen hij Amerikaanse ouders uitdaagde om dit te doen bij hun kroost, en vervolgens de gefilmde reacties in te sturen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Paul Geraedts

Met als resultaat een hoop bitter kinderverdriet, grote ongelovige oogjes en rood aangelopen hoofdjes van boosheid. Daarna komt de verlossende boodschap: het is niet waar, mommy heeft het snoep niet allemaal zelf opgegeten. Eindresultaat: kroost blij, tandarts blij en vertederde Amerikanen all over the place. Iedereen gelukkig dus.

Wil je die kleine bengels dus vanavond eens goed te pakken nemen? Doe dan net als de Amerikanen en traumatiseer ze deze Sint Maarten maar lekker. Leer ze een lesje in hoe de wereld in elkaar zit. Laat ze voelen hoe het is om iets te verliezen wat ze voor het eerst zelf verdiend hebben met noeste arbeid, als kleine voorbereiding op een leven lang afdragen van belasting.

Maar geef het daarna wel weer terug, want ze mogen nog wel eventjes in de waan blijven dat de wereld uit My Little Pony's en regenbogen bestaat.