Spring naar de content

Oeps! Heleen Mees out kunstenares Anouk als haar minnares

MET UPDATES – Privacy, Amerikanen hebben er niet zoveel mee. De seksueel getinte mails van Heleen Mees aan Willem Buiter staan inmiddels allemaal online. Beetje jammer alleen dat degene die de mails moest anonimiseren een beroerd functionerende viltstift gebruikte. Nu kan iedereen zien dat de kunstenares met wie Heleen Mees seks had (en die de befaamde dode vogels maakte) de Dordrechtse Anouk is.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Of zou het aan de slechte ogen van Heleens stokoude advocaat Ira London liggen? Feit is dat de strepen op de geopenbaarde mail van Willem Buiter aan de ‘anonieme kunstenares met wie Mees seks had om Buiter te verleiden’ van 27 oktober 2013 (toevallig net toen de zaak-Mees weer in het nieuws was) weinig overtuigend zijn.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

ÀnoukWillem

Heleen pronkte vaker met haar vriendin Anouk, die in september 2011 naar New York verhuisde. Zo twitterde Mees kunstwerken en persmomentjes van Anouk.

UPDATE – Vanuit New York reageert Anouk: “Ow, kut. Ik wil hier niet op reageren. Ik moet eerst een paar telefoontjes plegen.”
UPDATE – Het gehele onder-de gordel-document van advocaat Ira London. Het leest als één lange attack op ‘serieflirter’ Buiter. Zo mag hij volgens London graag masturberen voor de webcam en vroeg hij Mees een ‘bepaalde sex act’ uit te voeren omdat zijn echtgenote dat óók had gedaan. London: “Miss Mees weigerde uiteraard.”

Het vergroten van de e-mails werkt eenvoudig. Tik hierboven het paginanummer in (29 van 42) en klik vervolgers een paar keer op het vergrootglas ernaast. Dan zie je dit:

Anouk669

Onderwerpen