Spring naar de content

De kinderen van Charlie Sheen wacht een gouden toekomst

De megasuccesvolle acteur Charlie Sheen en de al bijna even beroemde actrice Brooke Mueller hebben samen een tweeling: Bob en Max. Leuk voor ze, maar de Amerikaanse kinderbescherming acht onder meer vanwege hun drugsverslaving en psychische toestand geen van de twee (inmiddels gescheiden) celebs geschikt om voor de jongens te zorgen. Toch wacht de vierjarige Max en Bob een mooie toekomst, als we mogen afgaan op hoe de kinderen van andere doorgesnoven en geflipte beroemdheden terecht zijn gekomen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Sjoerd Hartholt

Terwijl papa al een tijd lang dagelijks het nieuws haalt door zijn strapatsen met prostituees, pornosterren, drugs en psychoses, loopt mama Brooke de deur plat bij rehabs om van haar hardnekkige drugsverslaving af te komen. De ex-geliefden beschuldigen elkaar ervan de slechtste ouder ooit te zijn. Zo zou Brooke de kleintjes tot diep in de nacht laten opblijven en tussen gevaarlijke enge dieren laten spelen terwijl ze zelf aan het snuiven is. En Charlie kon vanwege zijn eigen sores met drugs en alcohol fluiten naar de voogdij. De tweeling zou inmiddels een flink trauma hebben en zelfs gewelddadig zijn tegen andere kinderen en dieren.

Toch hoeven we ons over Bob en Max niet echt zorgen te maken. De kinderen van andere celebrities met een ruige levensstijl maken het namelijk uitstekend. Neem Liv Tyler, de dochter van Aerosmith-zanger Steven Tyler: zij is tegenwoordig een succesvol actrice. Liv wist niet beter dan dat haar rock-‘n-roll-vader afwezig was. Ze werd daarom opgevoed door haar moeder, wat haar een pittige jeugd bezorgde, maar óók een stabiel karakter.

Jack en Kelly Osbourne weten hoe het is als je vader de hele dag drugs en alcohol gebruikt. Na een onstuimige tienertijd zijn broer en zus, die in de realityserie The Osbournes over het buitenissige gezien een nogal labiele indruk maakten, best goed terechtgekomen. Jack (bij wie overigens onlangs een vorm van MS werd geconstateerd) heeft inmiddels zelf een kind en een carrière in de media. In 2011 maakte hij een documentaire over zijn vader die Wreckage of My Past: The Ozzy Osbourne Story zou gaan heten, maar die titel veranderde hij bij nader inzien in God Bless Ozzy Osbourne, dat van een veel positievere kijk op zijn turbulente jeugd getuigt. Hij houdt er hoe dan ook een heel andere levensstijl op na dan zijn vader. En Kelly? Die timmert inmiddels aan de weg als actrice en is verloofd met een chefkok.

The Great Gatsby Premiere - 66th Cannes Film Festival
Ook dochter Jagger is voorzien van markante lippen

Ook Stones-zanger Mick Jagger leefde er flink op los en verwekte al doende de nodige kinderen: zeven in totaal. In hoeverre hij zich met hun opvoeding bemoeide is niet helemaal duidelijk, maar feit is dat drie dochters een carrière als model hebben, waarvan de bloedmooie Georgia May Jagger tot nu toe de meest succesvolle is.

Dan is er nog actrice Kate Hudson, die er al een hele carrière op heeft zitten. Zij is een dochter van actrice Goldie Hawn, die ook niet vies was van een lijntje wit poeder op z’n tijd, en muzikant Bill Hudson.
En dan zijn er nog de beroemde sterrenkinderen Jayden Smith, Miley Cyrus, Lilly Allen en Rumer Willis. Of zij als kind onder de roem van hun ouders hebben geleden is niet bekend, maar duidelijk is wel dat er voor Bob en Max hoop gloort aan de horizon.