Spring naar de content

Dennis Storm meer spijt van te grote dildo dan van knokpartij

Hij zei dingen over poep, dat pikkie van 20 jaar, en dat ik schijnheilig was. Dat het lot van de kinderen in Afrika met diarree – waar het geld van 3FM Serious Request dit jaar naartoe gaat – me niets interesseert. Ik zei dat hij moest opflikkeren met z’n praatjes, maar hij tetterde door. Hij vroeg hoe ik met een schoon geweten op één avond eerst in Het Glazen Huis een paar uurtjes kon helpen met geld ophalen voor het goede doel en even later hier in een lokale bar de ene wodka na de andere kon wegtikken en twitterde dat ik op zoek was naar de grootste snollentent van Leeuwarden. (Dat bericht heb ik de volgende dag maar even gewist.)

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Vis

Ik zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien en probeerde het nog op een akkoordje te gooien: ‘Bemoei jij je niet met mijn leven, dan bemoei ik me niet met het jouwe, oké?’ Toen hij zijn telefoon pakte en dichterbij kwam om een foto te maken, ging ik door het lint. Tsja, ik heet niet voor niets De Storm: ik kan zo losbarsten. Ik raakte hem vol op z’n smoel, pakte m’n jas en liep naar een andere kroeg. Hier had de DJ herpes, dus het was sowieso tijd om te gaan.

Focking zuur dat het joch aangifte deed. Zat ik op één avond eerst vrijwillig opgesloten in Het Glazen Huis en daarna onvrijwillig achter slot en grendel op het politiebureau.

Tegen RTL Boulevard zei ik dat ik ‘spijt had dat ik niet was weggelopen in plaats van als een sukkel op de vuist was gegaan’. Voor de vorm knalde ik nog een paar excuus-tweets eruit. Maar wat ‘spijt’ betreft: ik liet voor Spuiten & slikken ooit van de contouren van mijn piemel een veel te grote dildo maken, daar heb ik weleens spijt van, want in het echt valt mijn Storm sommige meisjes toch wat tegen. Zo klein is ie niet hoor, maar wel als ze die knoeperd van televisie verwachten. Ik hoop dat dit incident me wat minder lang blijft achtervolgen. Morgen is het Kerstmis, dan is iedereen dit opstootje weer vergeten, toch?

 

 

Schrijfster Carlijn Vis kruipt in de huid van mensen die in het nieuws zijn. Deze week staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven naar aanleiding van het bericht dat Volkert van der G. toch met proefverlof mag.