Spring naar de content

Breaking Bad, de romantische komedie

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe hitserie Breaking Bad eruit zou hebben gezien als het een romantische komedie was geweest? De makers van deze video in ieder geval wel. Een fantastisch voorbeeld hoe met slimme montage en een goed gekozen soundtrack een mooie trailer kan worden gemaakt, die de romantische variant van de successerie toont.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Annelies Beltman

Walter White en Jesse Pinkman in een verboden en bij tijd en wijle hilarische relatie. U ziet alles vanaf het begin tot het zeer verrassende eind: hoe ze elkaar leerden kennen, hun weekendtripjes naar de woestijn, het kind dat ze samen kregen. En dat allemaal onder begeleiding van zeer toepasselijke muziek.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Heeft u nog niet alle afleveringen van Breaking Bad gezien, dan kunnen er mogelijk spoilers voorbij komen. Alles al gekeken? Check dan de trailer zelf!

Onderwerpen