Spring naar de content

WAT ZEGT U?! Willy van de Kerkhof opent hoorstudio

Een carrièreswitch van heb ik jou daar. Willy van de Kerkhof, oud-voetbalprof maar bovenal cultheld, opende donderdagmiddag een eigen hoorstudio in Eindhoven.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Carlijn Teeven

De televisie in huize Van de Kerkhof stond de laatste tijd zo hard, dat Willy’s vrouw haar man wegstuurde om zijn oren eens te laten nakijken. Maar een goede hoorspecialist vinden viel niet mee, zo vertelt hij tegen Omroep Brabant. Want de Professionaliteit, Kwaliteit en Service, die Willy gewend was uit zijn topsportcarrière, zijn blijkbaar niet zo makkelijk te vinden.

En ondertussen bleef Willy maar aanmodderen, met z’n slechte oren. Vooral de rechterkant liet het vaak afweten (heeft broer René trouwens ook last van). Eigenlijk merkte hij het vijftien, zestien jaar geleden al. Maar ja, die taboesfeer hè… “Ik denk dat mensen toch eerder een bril kopen dan dat ze een gehoorwinkel binnenstappen. Veel mensen durven gewoon niet te erkennen dat ze een probleem hebben.”

Willy is helemaal over z’n schaamte heen en ziet een gat in de markt. Behalve de Professionaliteit, Kwaliteit en Service, die hij als topsporter gewend is, belooft Willy zijn potentiële klanten ook de allerbeste hoortoestellen en twee top-audiciens.

Willy hoopt voor bekende Nederlanders het taboe te doorbreken. Want er zijn heel veel bekende Nederlanders die gehoorproblemen, weet hij. Bij Willy zijn ze allemaal welkom.

PS. Ook wij vermoeden nog steeds dat dit een hoax is…