Spring naar de content

Tony ‘Sterretje’ Wyczynski komt uit de kast als dierenactivist

Dolfijnen wereldwijd kunnen opgelucht uitblazen. Er is namelijk een nieuwe beschermengel opgestaan om de intelligente zeezoogdieren voor verder uitsterven te behoeden.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Paul Geraedts

Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso heeft namelijk zijn dagelijkse schnabbelbezigheden (welke dat tegenwoordig ook moge zijn) eventjes opzij gezet om op zijn Facebookpagina in verkracht Nederlands een statement omtrent de massale slachting van dolfijnen in Japan te maken.

‘Mensen ik ben woest maar dan ook echt woest..waar zijn we met ze alle mee bezig..’ Zijn tirade begint met een persoonlijke boodschap aan de lezer. Daarna davert het Haagse zwaargewicht door over het lot van de ‘intelligenten zoogdieren’ die volgens hem ‘geslacht worden en word gegeven aan de Japanse bevolking’. Maar waarom? ‘Hun hebben ons toch nooit wat aangedaan?’

Het volledige manifest van Sterretje (Via Tony Wyczynski)
Het volledige manifest van Sterretje                                      (Via Tony Wyczynski)

Als klap op de vuurpijl poseert de kersverse Haagse milieu-activist voor een bord van de internationale veganistische piraterijbond Sea Shepherd. Het is maar de vraag hoe blij die zijn met de aandacht van een uitgerangeerde realityster met een voorliefde voor dieronvriendelijke Febo-snacks.

tony2
Tony Wyczynski: de nieuwste aanwinst van Sea Shepherd                                                                                                                                                        (Via Tony Wyczynski)