Spring naar de content

Nieuw: print uw baby

Na 3D-geprinte geweren, gepersonaliseerde schaakstukken en schoenen kunt u vanaf nu uw foetus te laten printen. Dat is weer eens iets anders dan een 2D-, 3D- of 4D-echo.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Annelies Beltman

Aan de hand van een 3D of 4D-echo ‘ontwerpt’ het bedrijf 3D Babies uw baby. U kunt kiezen uit drie opties: lifesize, half-size en mini, met prijzen variërend tussen de 200 en 600 dollar. Verder kan huidskleur, geslacht en positie (foetushouding of handen en voeten omhoog) worden geselecteerd. En ook de grootouders van de kleine hummel kunnen een foetuspoppetje bestellen:

‘Don’t forget the Grandparents.  Order more than one 3D Baby and receive 10% off your order.’

Luidt deze ontwikkeling het einde van de wazige echo in? Eén ding is zeker: was op een echo de baby nog wel eens moeilijk te vinden, bij een 3D-foetus is dat probleem opgelost.

Eerlijk is eerlijk: een klein beetje eng ziet het er wel uit. Maar wellicht is het een goede en mooie manier om als aanstaande ouder vast te wennen aan je kind.

Baby-Banner Home_LowerPanel_V2

 

3D Babies with bear close up edited

 (via)

Interesse? 3D Babies bezorgd wereldwijd, dus ook in Nederland. Het is overigens ook mogelijk een cadeaubon te kopen, mocht u verlegen zitten om originele ideeën voor een kraamcadeau. Misschien is het wel handig eerst te checken of uw vriendin hier ook echt op zit te wachten.

De baby’s worden aangeleverd in een houten kistje met satijnen bekleding, wat een klein beetje bizar lijkt. Maar in de wereld van 3D-geprinte foetussen is het waarschijnlijk doodnormaal.

1401-foetus-1

(via)

Onderwerpen