Spring naar de content

Vergeet de gore DIXI op Koningsdag: met AirPnP is de redding nabij

Extreem gore DIXI’s en blaasontstekingen omdat u diezelfde mobiele toiletten iets te lang probeerde te vermijden. Het zijn de grote nadelen van Koningsdag, carnaval en andere openbare festiviteiten waarbij (beschonken) mensen massaal gebruik maken van eenzelfde toilet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Teeven

Maar de redding is nabij. Met Airpnp (jawel, een variatie op Airbnb, waar huizen worden uitgeleend) zal er altijd een ruime, frisse wc in de buurt zijn. Althans, dat is de bedoeling. Vandaag wordt een eerste proef gehouden tijdens het ‘verkleed’ feest Mardi Gras in New Orleans in de Verenigde Staten.

Aardig wat eigenaren hebben hun pot inmiddels aangemeld. Het aanbod varieert van etablissementen waar bezoekers een gratis biertje krijgen (tenzij ze de grond vol kotsen), tot aan de badkamers van hotels waar ook Tom Cruise, Nicholas Cage en Frank Sinatra gebruik van zouden hebben gemaakt. Voor die laatste moet u een tientje over hebben, maar dan heeft u ook wat.

Laten we met z’n allen hopen dat het vandaag een groot succes wordt, daar in New Orleans. En dat de trend dan maar snel mag overslaan naar Nederland. Vóór Koningsdag nog, alstublieft.