Spring naar de content

‘Disney wil uw dochter veranderen in een lesbienne’

Wat zou u doen als u de duivel was en een sociaal systeem wilde besmetten? Als u jonge kinderen van christelijke families in de Verenigde Staten iets heel slechts aan zou willen doen? Simpel: koop Walt Disney Animation Studios op.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Kevin van Vliet

De host van het christelijke radiostation Generations Radio, Kevin Swanson, wees zijn luisteraars op de slimme indoctrinatie van Disney, ‘the strongest and most pro-homosexual organizations in the country.’ Momenteel draait namelijk de Oscar-winnende animatiefilm Frozen in de bioscoop, waar talloze christenen hun kinderen zonder nadenken mee naar toe nemen.

Frozen vertelt het verhaal van een koningin die haar ijskoude toverkrachten niet kan bedwingen en het hele koninkrijk een eeuwige winter bezorgt. Wanneer ze vlucht, begint voor haar jongere zusje een avontuurlijke zoektocht. De film is losjes gebaseerd op het sprookje De sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen, en vanzelfsprekend gegoten in de karakteristieke mal van Disney-animatie die al wordt gehanteerd sinds Snow White and the Seven Dwarves, Disney’s eerste langspeelfilm uit 1937. Zingende prinsessen, pratende dieren en een eind-goed-al-goed.

Maar zo onschuldig als dit leest, zo ziet de dominee slash radiohost uit Colorado het niet. Disney indoctrineert ons door allerlei zonden te verkopen als vrolijkheid. Echt? Ja, en Disney doet dat subliem. Want in feite kijken we naar een lesbienne en een zoöfiel.

Exhibit A
De film is doordrenkt met homoseksualiteit, zoals een filmcriticus van het National Catholic Register scherp opmerkte. Niet alleen ontbreekt een prins op het witte paard in de verhaallijn van ijskoningin Elsa, ook is haar ijsmagie een metafoor voor haar homoseksuele geaardheid. In de film is ze namelijk een excentriekeling, geboren met magische krachten die haar anders maken dan de rest. “Born this way or cursed?” wordt in een vroeg stadium aan haar ouders gevraagd. Born this way.

Ze groeit op met het idee dat haar krachten onnatuurlijk zijn, totdat ze het niet meer aankan en het hele land hult in sneeuw en ijs. Ook goed om op te merken: deze plotwending (lees: coming out) gaat gepaard met het nummer Let It Go

Exhibit B
Het personage Kristoff (ingesproken door homoseksueel acteur Jonathan Groff) heeft een onnatuurlijke vriendschap met zijn rendier, Sven. En als klap op de vuurpijl bevat een van de nummers uit de film ook nog een schunnige dubbelzinnigheid over deze ‘vriendschap’.

So he’s a bit of a fixer-upper
So he’s got a few flaws.
Like his peculiar brain, dear
His thing with the reindeer
That’s a little outside of nature’s laws!

Duidelijk. Disney propagandeert voor homoseksualiteit en zoöfilie met vies uitgewerkte sprookjes van een vermoedelijke biseksueel. Met andere woorden: pak de Bijbel, weer de bioscoop en verbrand uw videobanden met films over prinsessen die met kikkers of harige beesten zoenen.

Beluister hier het absurde betoog van Kevin Swanson: