Spring naar de content

Video: provocerend Spaans parlementslid naakt in gay seksscene

In het katholiek Spanje woont een parlementslid genaamd Toni Cantó. Hij is woest aantrekkelijk en redelijk provocerend. Dus wat doe je dan? Dan stap je voor de camera, trek je alles uit en duw je zoenend je mannelijke tegenspeler het bed op.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Kevin van Vliet

anigif_enhanced-8991-1395346513-5

Cantó verscheen jarenlang in televisieseries en stond jarenlang op de planken. In 2011 stelde hij zich verkiesbaar voor regionale verkiezingen in Valencia, namens centrumpartij UPyD. En zijn politieke carrière mag dan nog jong zijn; controverse stak al vrij vroeg de kop op.

In 2013 zei hij dat de strenge taalwetten van de Spaanse Volkspartij verboden moeten worden, “net als pedofilie dat is”. En hij bespotte het slisje van premier Mariano Rajoy op Twitter.

En nu dus rollend met een naakte man op het witte doek. Enige nuance is overigens gepast. De opnames voor La Partida vonden namelijk plaats voor de verkiezingen in 2011. Maar dat neemt niet weg dat hij een homoseksuele sekstoerist speelt en dat het overgrote deel van Spanje katholiek is. Maar hij zou het zo weer doen. “Als je me vraagt of ik als parlementslid opnieuw een homo zou spelen én seksscènes zou doen, dan is het antwoord ja. Ik moet me ook artistiek kunnen uitdrukken, anders word ik gek.”

Onderwerpen