Spring naar de content

Foto’s: bizarre Japanse doe-het-zelf facelifts

In het land van de rijzende zon doen ze het allemaal nét wat anders. De humor is er vreemd, de vis is rauw en het lijkt soms of er alleen maar schreeuwerige tekenfilmseries en elektronische gadgets vandaan komen. Ook qua veroudering lijken Japanners en Westerlingen niet geheel op een lijn te zitten. Veel Europeanen benijden Aziaten om hun -vaak – jeugdiger uiterlijk, tot op hoge leeftijd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Paul Geraedts

Maar wat is het Japanse geheim? Iedere dag een volwassen koikarper verorberen? Thee van de vele kersenbloesems die het land rijk is? Of heeft het toch iets te maken met de eeuwenoude Samoerai-traditie? De waarheid is simpeler: de zelfbewuste Japanner heeft namelijk een manier gevonden om de eeuwige jeugd te heroveren, en dit is niet door middel van een tripje naar dokter Schumacher.

Zo blijft men jong en mooi in Japan, en zo kunt u ook die Oriëntaalse schoonheid verkrijgen.

1. Allereerst het More Houreisen Face Mask. Deze Japanse versie van het Hannibal Lecter-masker zou niet misstaan in een Japanse horrorfilm (enge kleine meisjes die in de hoek van een kamer staan, lekkende televisies, u kent het). Deze latex muilkorf zorgt er ‘s nachts voor dat uw gezicht in de plooi blijft en gaat de eerste tekenen van veroudering tegen.

facemask

 

2. De Beauty Lift High Nose. Droomde u altijd al van een hoger geplaatst reukorgaan? Plaats dit op een middeleeuws martelwerktuig gelijkend apparaat op uw neus en met een luttele drie minuten per dag vibreert u uw gok naar ongekende hoogten.

beauty-lift-high-nose-japan-23. Japan wordt doorgaans niet gezien als een land waar criminaliteit hoogtij viert. Buiten de traditionele Japanse mafia, de Yakuza, lijkt het voor ons vaak alsof men in het verre Oosten veel ontzag heeft voor autoriteit.  Het is daarom ook onwaarschijnlijk dat het Facewaver Exercise Mask gebruikt zal worden voor bankovervallen. Waar het dan wel goed voor is? Om de spieren in het gezicht eens een goede workout te geven.

facewaver-face-stretcher-mask-3

4. Rimpels rond de lippen, maar geen geld voor een botox-kuurtje? De Face Slimmer Exercise Mouthpiece biedt uitkomst. Doe onderstaande oefeningen een paar minuten per dag en voor u het weet hebt u een mond waar Angelina Jolie een puntje aan kan zuigen.

face-slimmer-mouth-exercise-japan-mouthpiece-2

5. Nog een hulpstuk voor tijdens het slapen is de Cheek Slack Power Liberta Belt. Het ultieme wapen tegen hamsterwangen en dubbele onderkinnen. Dit vibrerende gezichtsmasker zorgt voor een fitte en frisse look, mits u ermee kunt slapen natuurlijk.

cheek-slack-power-liberta-belt-1

Ziet u de Japanse way of life ook wel zitten? Op deze website vindt u nog veel meer bizarre beauty-koopjes.

(foto’s via)