Spring naar de content

Verhofstadt: ‘Nederlanders zijn best creatieve mensen’

Guy Verhofstadt is best in voor een gebbetje op z’n tijd. Als reactie op de meer dan 2000 persiflages die de afgelopen dagen op zijn campagneposters gemaakt werden maakte de Europese lijsttrekker zelf óók een parodie. Zijn poster met de tekst “Nederlanders zijn best creatieve mensen vind ik” zond Verhofstadt via Twitter de wereld in.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Eva Bosgraaf

Het waren namelijk Nederlanders die een tooltje ontwikkelden waarmee de campagneposter van Verhofstadt voorzien kan worden van een eigen tekst. De originele slogan (“Als hij spreekt, luistert Europa”) werd de afgelopen dagen al meer dan 2000 keer vervangen door grappig bedoelde alternatieven. 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Verhofstadt maakt 1-1
Via de hashtag #verhofstadtposter worden de nieuwe posters verspreid. Dat liet @guyverhofstadt niet op zich zitten. Gistermiddag sloeg het boegbeeld van de liberalen terug met twee nieuwe posters. Die prompt op hun beurt massaal geretweet werden.

tweet1

tweet2