WK-koorts: de meest overbodige Oranjetroep

Sjoerd Hartholt 23 mei 2014 Leven

Dit jaar is een eenvoudig verwassen oranje shirt, een Bavaria-jurkje of een uit ’98 stammende ‘Hup Holland’ shawl niet genoeg voor een fijne entourage om onze jongens de wereldbeker te zien pakken. Wie de winkels een beetje afstruint komt er al gauw achter dat er meer nodig is voor de ultieme oranje-experience. Een overzicht van een aantal absoluut noodzakelijke (ahum) artikelen.

Het eerste dat u absoluut moet aanschaffen is een WK-magneetbord. Dit 32 euro kostende memobord (plus 3,75 verzendkosten) met de afbeelding van een compleet willekeurig voetbalveld kan natuurlijk niet gemist worden om tijdens bijvoorbeeld Nederland Spanje naast de tv te hangen. De vier magneten, vermomd als voetballen kunt u op het veld plaatsen waar u maar wil. Als onze jongens hem er niet in krijgen, kunt u in ieder geval nog zelf vier ballen in het doel plaatsen. Met een WK-magneetbord brengt u voetbal in de huiskamer!

wk bord1

Maar daarmee bent u er nog niet. Waar u absoluut niet zonder kan is de oranje paraplu met nylon stroken. (16,99 + 3,75 euro verzendkosten) Belangrijk om te vermelden is dat deze slechts voor 1 persoon geschikt is. De paraplu ligt erg fijn in de hand, dus u kunt hem prima vasthouden tijdens de wedstrijd om iets bij te dragen aan de oranjesfeer. U belemmert vermoedelijk wel het uitzicht van degene achter u en oh ja, de paraplu is niet waterdicht. Maar dat is bijzaak: niet alleen staat een paraplu natuurlijk erg feestelijk, hij is ook nog eens heel erg makkelijk weg te leggen in bijvoorbeeld een oude doos op zolder, voor als u hem niet echt nodig heeft.

paraplu

Een artikel waar u ook zeker geen spijt van gaat krijgen is de Oranje Kampioenen Cup. Deze 29 centimeter lange bokaal is niet alleen een mooie beker, hij heeft ook nog eens een oranje tussenstukje waardoor het een echte Oranje kampioenen cup is! Hoe mooi is het om deze beker alvast op de schoorsteenmantel te zetten, zodat iedereen zich kan verlekkeren aan het echte kampioenengevoel? Mocht topfavoriet Nederland de beker dan toch niet pakken, dan voelt u zich in ieder geval een klein beetje kampioen met deze beker, die werkelijk waar helemaal niets weg heeft van de originele WK-beker die het winnende voetbalelftal straks in handen heeft.

 

beker

Goal! Met dit product heeft u echt gescoord! Een verrekijker is tijdens het WK natuurlijk niet alleen heel erg handig voor liefhebbers die ervan houden vanaf dertig meter afstand te kijken naar de televisie, het is ook nog eens hilarisch dat het ding de vorm van een voetbal heeft! Geweldig om tijdens de wedstrijd af en toe zomaar de verrekijker te pakken en het hebbedingetje op speelse wijze voor u ogen te plaatsen. Terwijl de blessuretijd in de finale loopt bij een 1-0 voorsprong, zullen uw vrienden niet meer bijkomen van het lachen en uw feliciteren met deze grap. Deze regelrechte must-have moet u trouwens wel snel bestellen, want de levertijd is namelijk vijf tot zes weken. Als u nu bestelt kunt u met een beetje geluk nog net de finale meepakken via uw verrekijker.

verrekijker

Tot slot een artikel dat absoluut onmisbaar is tijdens het WK: een setje oranje handschoenen! Ook al is het dan zomer, in de avond kan het best nog wel eens afkoelen tot een graadje of 20. Gelukkig bent u met deze handschoenen verzekerd van warme handjes in de zomer. Het geeft u daarnaast natuurlijk een geweldige oranje uitstraling, wat extra goed uitkomt gezien het kleine aanbod aan WK-kleding in ons land.

hanschoen

Reageer op artikel:
WK-koorts: de meest overbodige Oranjetroep
Sluiten