Spring naar de content

Bizar: Braziliaan (25) ondergaat 10 operaties om op een Koreaan te lijken

Sommige Aziatische meisjes willen er graag westers uitzien, veel blanke West-Europeanen willen het liefst een kleurtje van de zon (of zonnebank). De 25-jarige Max uit Brazilië wil er het liefst uitzien als een Zuid-Koreaan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Verhoef

En daarin gaat Max, die voortaan door het leven gaat als Xiahn Nishi ver, heel ver. De blonde jongeman uit Brazilië wilde er zo graag uitzien als een Zuid-Koreaanse popster dat hij niet alleen zijn haar heeft gekleurd en andere kleding is gaan dragen, maar zelfs 10 operaties heeft gehad, waaronder een om zijn ogen smaller te laten lijken.

“Ik denk dat ik nu knapper ben. Sommige mensen vinden misschien van niet, maar ik vind van wel,” aldus Nishi tegen de Sydney Morning Herald. Nishi heeft in ieder geval meer dan 3.400 fans op Facebook. Overigens ziet Nishi, die heeft gestudeerd in Zuid-Korea en toen kennelijk geïnspireerd raakte, zich niet als per se als een Aziaat. “Ik zit ergens tussenin.”

Hoe dan ook, zo ziet een voorheen blonde 25-jarige Braziliaanse jongeman eruit na 10 operaties en waarschijnlijk net zoveel kleurspoelingen (en flink wat geld):

facebookphoto(foto: Facebook Xiahn Nishi)

foto2(foto: Facebook Xiahn Nishi)

foto3(foto: SMH)

foto4(foto: SMH)