Spring naar de content

Child’s Own brengt kindertekeningen tot leven

Stel je voor: je bent een kind en ziet je eigen tekening tot leven komen. Hoe magisch is dat?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Wendy Tsao uit Vancouver tovert met haar bedrijf Child’s Own Studio dagelijks kindertekeningen tot leven. Het werkt heel simpel: ouders sturen haar een tekening op en zij maakt er een driedimensionale speelgoedpop van. Kosten? Tussen de zestig en de honderd euro per knuffel, exclusief verzendkosten.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Nadat de mondiale pers vorig jaar massaal schreef over haar bedrijfje, liep het storm. ‘Ik ben het hele jaar al bezig om alle orders van 2013 weg te werken’, zo laat Tsao in een e-mail weten. ‘Ik verwacht in augustus klaar te zijn met alle orders. Daarna ga ik me richten op mijn nieuwe webshop en open ik de wachtlijst voor dit jaar – zodat ik daar hopelijk weer maanden mee aan de slag kan.’

Meer informatie: check de website of de facebookpagina van Child’s Own Studio. (Vanaf volgende maand zullen deze weer ge-update worden.)
Own1 Own2 Own3 Own4 Own5 Own6 Own7 Own8 Own9 Own10 Own11 Own12