Spring naar de content

Zien: onzichtbare autobestuurder laat voorbijgangers verbijsterd achter

Onlangs berichtten wij in al over de automatisch rijdende auto van Google (die foeilelijk is). Maar wat gebeurt er met ‘de man/vrouw op straat’ als je een auto tegenkomt die helemaal uit zichzelf rijdt, en waar een inzittende in geen velden of wegen te bekennen is?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Paul Geraedts

Internet-grapjas Rahat nam de proef op de som. In samenwerking met autofabrikant Toyota nam hij plaats in een auto met een pak aan dat sprekend op de stoel van de Aygo leek, waardoor nietsvermoedende passanten de auto voor een spookauto aanzagen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De reacties van omstanders spreken voor zich. Sommigen schrikken zich wezenloos en kunnen hun ogen niet geloven. Natuurlijk is het een (niet zo subtiele) reclame voor de nieuwe Toyota Aygo, maar de grap is wel goed uitgevoerd. Aanschouwt u het vooral zelf.

Onderwerpen