Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: Waarom samen op vakantie gaan de ultieme relatietest is

In ons digitale weekblad vindt u de beste website-artikelen van de afgelopen week én een groot artikel uit ons papieren magazine. En met de zomer in aantocht is dat ditmaal een relaas over de vakantie als de ultieme relatietest. Plus: highlights uit het interview met de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen, afkomstig uit de HP/De Tijd die nu in de winkel ligt. Dat en meer in een fraai vormgegeven en interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het weekbladgevoel voor het weekend! Hieronder enkele highlights.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

romantic-paris-by-trey-ratcliff-flickr-160x160‘We boekten een romantisch weekje Parijs. Daarna maakte ik het uit.’
Het lijkt zo fantastisch, op reis met je lief of je beste vrienden. Maar het valt vaak vies tegen. Je vriendin kan niet kaartlezen, je man laat ook in de bungalowtent zijn sokken slingeren, je schoonzus houdt geen moment haar waffel. Zo blijkt die droomreis in de praktijk een week lang je ergernis verbijten. In het aprilnummer van HP/De Tijd noteerde Pauline Bijster haar eigen ervaringen, die van anderen én nuttige adviezen van experts. Het complete verhaal leest u nu in ons digitale weekblad.

kaatbollen-160x160Kaat Bollen: ‘Een goed gesprek werkt beter dan de beste vibrator.’
Vlaanderen speelt Champions League als het op sexy seksuologen aankomt, met Kaat Bollen (28) als nieuwe vedette. In boeken en op tv vertelt de Belgische schone vrijuit over schaamhaar en borsten en geeft ze adviezen voor een stomend seksleven. Jojanneke van den Berge interviewde haar voor het juninummer van HP/De Tijd, in deze weekeditie vindt u een voorproefje.

spotify-160x160Hoe Spotify de muziekherinnering vernietigt
Spotify. Het is als een lopend buffet met duizenden gerechten die je allemaal wil proeven, wat je nooit gaat lukken omdat er dagelijks tig gerechten bij komen, en er zitten nu eenmaal slechts 24 uur in een dag. Dankzij Spotify heb je nooit honger, maar wel altijd het gevoel dat je iets mist. Dé festivalzomerplaat, bijvoorbeeld. Kunnen we die nu als passé beschouwen?

ANP-27812265-160x160Google laconiek over actie Nederlandse hackers Google Glass
Nederlandse hackers veroorzaakten paniek door Google Glass te hacken. Ze kunnen meekijken met de dragers van de bril die we, als het aan de technologiegigant ligt, binnenkort allemaal dragen. Bij Google doen ze er vooralsnog vrij laconiek over.

 

Klik op de afbeelding hieronder om het weekblad te lezen.

inhoud Online magazine week 26