Spring naar de content

Leedvermaak: de leukste reacties van Mexicanen op de winst van Nederland

De goal van Wesley Sneijder in de 88e minuut was hartstikke terecht en daar hoor je de Mexicanen dan ook niet over. Minder blij zijn ze met de (zoveelste) val van Arjen Robben in het 16-metergebied en de strafschop die Klaas-Jan Huntelaar er vervolgens inramde.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Verhoef

De Mexicanen vinden – natuurlijk – dat Robben zich veel te snel liet vallen na een lange rit door vijandelijk gebied. Op Twitter barstte de kritiek los na de toekenning van de strafschop. Robben maakte een onvervalste schwalbe in de extra tijd, is het oordeel van veel Mexicanen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De Mexicanen waren – en zijn – zo laaiend over de val van Robben dat ze hem en zijn ‘schwalbe’ wel moesten photoshoppen. Met soms hilarische resultaten tot gevolg. Robben zien we onder andere voorbijkomen als een balletdanseres, als Rose van Jack in de Titanic en als schoonspringer op een duikplank. De meest hilarische tweets van verontwaardigde Mexicanen op een rij:

Robben als balletdanseres:

Robben als genomineerde voor een Oscar:

Robben als Rose van Jack in Titanic en als prinsesje met een roze jurkje:

En Robben op een duikplank, als hij oefent hoe ‘ie moet vallen: