Spring naar de content

Fotoserie: de mooist uitgedoste voetbalfans in Brazilië

Nog 10 dagen en dan weten we wie het WK heeft gewonnen. Aanstaande zaterdag gaan de mannen van Oranje Costa Rica (proberen te) verslaan waarna we doorstromen naar de halve finale. ‘We’ zijn nog maar drie wedstrijden verwijderd van de felbegeerde titel die we vier jaar geleden aan onze neus voorbij zagen gaan. De kwartfinale duurt nog een paar dagen, tijd dus om te genieten van al het moois dat buiten het veld te zien is.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Annelies Beltman

Want elke wedstrijd verschijnen ze in beeld: de gekke, uitgedoste en uitgelaten fans uit van over de hele wereld. Van ons eigen Oranjelegioen wisten we al dat ze bizarre outfits uit de kast trekken, maar ook supporters uit andere landen kunnen er wat van. Traditionele kledij, stripfiguren, flinke pruiken, verf in alle kleuren: HP/De Tijd selecteerde enkele van de mooiste, gekste en leukste uitdossingen:

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Fans (5)

Fans (6)Fans (4) Group G - USA vs Germany Fans (2) Fans (1)

Fans (7) Round of 16 - Costa Rica vs Greece - - Round of 16 - Costa Rica vs Greece FBL-WC-2014-MEX-FANS

Onderwerpen