Spring naar de content

Weekblad HP/De Tijd: de toestand in de wereld met Mr. G.H.B. Hiltermann en het gevaar van Costa Rica

In ons gratis digitale weekblad dat op vrijdag verschijnt, vindt u de beste website-artikelen van de afgelopen week én bijdragen uit ons papieren magazine. In een fraai vormgegeven en interactieve pdf, die u bijvoorbeeld op uw tablet kunt lezen. Het weekbladgevoel voor het weekend! Hieronder enkele highlights.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

 

 

geehabeeDe toestand in de wereld, met Mr. G.H.B. Hiltermann

Van 1956 tot 1999 besprak Mr. G.B.J. Hiltermann voor de AVRO-radio de internationale politiek. Met ingang van dit nummer van HP/De Tijd treedt zijn hedendaagse evenknie Mr. G.H.B. Hiltermann maandelijks in zijn voetsporen. Ditmaal over de vermeende homoseksualiteit van onze premier, de ramp die Peter R. de Vries heet en de Afrikaanse ‘bootvluchteling’ met zijn kwaaie streken. En over nog veel meer.

 

nat-pak-nominatie-wwa-photograpy-via-flickr-160x160Nat Pak Halen’ hype is hedendaagse kettingbrief

De gimmick om een nat pak te halen is weliswaar een onnozel uitvloeisel van NekNomination, maar voor veel Facebookvrienden al net zo storend, onbegrijpelijk én onvermijdelijk. Een typerend tegengeluid komt van iemand die iedereen nomineert voor een ontvriending als zij nog één filmpje ziet ‘van die achterlijke ik-gooi-mezelf-nat-hype’.

 

COSTA RICAWaarom ‘we’ Costa Rica niet moeten onderschatten

Als we de heren voetbalanalisten mogen geloven, staan we eigenlijk al in halve finale en is de wedstrijd van zaterdag een formaliteit. Toch doet u er goed aan Costa Rica niet te onderschatten. Twaalf redenen waarom we het zwaar krijgen.

 

 

Klik op de afbeelding om het weekblad te openen.

weekblad 27