Spring naar de content

Ivor Helberg-Dittrich: ‘Ik zie mezelf als een verteller van ongerijmdheden op doek’

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: Ivor Helberg-Dittrich uit Utrecht.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Ivor Helberg-Dittrich (Utrecht, 1990) studeerde in 2012 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, afstudeerrichting Fine Arts.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Over zijn werk
‘Ik zie mezelf als een verteller van ongerijmdheden op doek. In mijn schilderijen steekt de werkelijkheid net iets anders in elkaar. Door onderwerpen bijeen te voegen die in het dagelijks leven elkaar niet kruisen werkt het geheel vervreemdend. Als toeschouwer moet je aan de getoonde werkelijkheid kunnen twijfelen zonder direct de vinger te kunnen leggen op wat het beeld zo absurd maakt.’

Meer werk van Ivor Helberg-Dittrich vindt u hier.

4(hp) buenas nachos!(hp) great grey heron(hp) nocturnal wildlife(hp) rio mare(hp) stage 5 sunrise 3d zondertitel(hp) zondertitel2(hp)
Ben je een jonge kunstenaar (student of pas afgestudeerd) en heb je tien kunstwerken die je in Expo wilt tonen? Neem contact met ons op.