Zien: Texaanse barbier scheert WK-spelers in kapsels

Lisa Bouyeure 5 jul 2014 Sport

Rob Ferrel, eigenaar van barbierszaak Rob the Original in de Texaanse stad San Antonio, kan dan misschien minder goed voetballen dan Ronaldo, Neymar en Bacary Sagna; op het gebied van bijzondere kapsels troeft hij de excentrieke WK-spelers met gemak af.

De Amerikaan legt zich tijdens het WK toe op het scheren van voetballers zoals Messi, Ronaldo en Tim Howard. Op de hoofden van zijn klanten welteverstaan. Ferrel gebruikt traditionele metalen scheermessen voor zijn stoppelsculpturen, en gekleurde oogpotloden voor een finishing touch in de clubkleuren.

Acht jaar geleden begon hij met zijn haarkunst. Wat begon met het scheren van simpele vormen in kapsels van kinderen, groeide uit tot het portretteren van vele sporters, andere beroemdheden en ingewikkelde mathematische patronen. De klant neemt een plaatje mee, en Ferrel kan aan de slag. Vorige maand legde hij zich toe op NBA-finalisten. Eerder legde hij verschillende boksers vast, maar ook niet sportgerelateerde gezichten zoals die van Walter White, Edward Scissorhands, Tupac, Marilyn Monroe en de bebaarde Canadese comedian Tommy Chong.

article_img4HPDETIJDFOTO article_imgHPDETIJDFOTO

world-cup-barber-2HPDETIJDFOTOWK HPFOTO WK2 HPFOTO WK3 HPFOTO world-cup-barber-1HPDETIJDFOTO
world-cup-barber-3 HPDETIJDFOTO world-cup-barber-4HPDETIJDFOTO

Meer foto’s op de website of Instagram van Rob Ferrel

Reageer op artikel:
Zien: Texaanse barbier scheert WK-spelers in kapsels
Sluiten