Marge Simpson krijgt eigen make-uplijn

Marge Simpson, de vrouw van Homer in de televisieserie The Simpsons, doet als stijlicoon al jaren de ‘echte’ celebrities verbleken.

Marge is een vrouw om wie we niet heen kunnen. Een vrouw die met haar knalblauwe haar letterlijk boven het maaiveld uitsteekt, een vrouw die zichzelf vaak wegcijfert maar toch enorm charmeert. Deze vrouw krijgt nu een eigen make-uplijn, in samenwerking met het toonaangevende cosmeticabedrijf MAC.

De lijn bestaat uiteraard enkel uit felle kleuren. In de collectie zijn onder meer oogschaduw, lipgloss, nagelstickers en nepwimpers opgenomen. Marge is zelf erg in haar nopjes met de lijn, zo laat ze in een persbericht weten: “They’re all so great, but I must say that Lisa’s Spikes really works well with my skin tone and of course, Beehive Blue complements my hair perfectly.”

makeup640

(Foto via MAC)

Echte fans kunnen alvast een voorproefje nemen, want de tiendelige lijn is op zaterdag 26 juli voor het eerst te koop op een stripboekendag in het Amerikaanse San Diego. Vanaf 28 augustus is de Simpson-collectie via internet verkrijgbaar, en vanaf 4 september ligt de make-uplijn ook in de winkel.

Marge is overigens niet vies van een avontuurtje. In 2009 poseerde ze nog voor de Playboy, ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van The Simpsons. Ook de make-uplijn van mevrouw Simpson komt op een passend moment, want dit jaar is het exact 25 jaar geleden dat The Simpsons voor het eerst op televisie was.

Reageer op artikel:
Marge Simpson krijgt eigen make-uplijn
Sluiten