Spring naar de content

Lerares Brianne Altice (34): kinderverkrachtster of jongensdroom?

Je hoeft geen piemel te hebben om respect op te brengen voor de 16-jarige scholier die zijn 34-jarige lerares probeerde te versieren, faalde, het nog eens probeerde, weer faalde, en bij de derde poging zijn droomvrouw in bed kreeg. Eind goed, al goed? Nou nee. De lerares staat nu voor de rechter. De aanklacht: kinderverkrachting!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

De nu 35-jarige Brianne Altice is al tien jaar lerares, waarvan de laatste tijd in een zwaar gelovig (mormoons) gebied in Utah. Begin vorig jaar kon ze de avances van de jongen niet meer weerstaan. Een en ander resulteerde in seks op de parkeerplaats naast een kerk, seks in haar huis en seks in een park. De officier van justitie is onvermurwbaar: drie keer verkrachting.

De jongen was in eerste instantie trots op zijn verovering, maar na een politieverhoor – waarin hij onder meer haar huis en tatoeages moest beschrijven – zei hij zich schuldig te voelen en zich te schamen.

Tweede slachtoffer
Wat tegen juf Brianne spreekt: deze week is een tweede ‘slachtoffer’ opgestaan. Een 17-jarige scholier claimt ‘minstens zeven keer’ seks met haar te hebben gehad tussen januari 2013 en haar arrestatie in oktober 2013. Is hier dus sprake van een serieverkrachtster? Volgende maand gaat de rechtszaak verder.

Lerares2-crop

Onderwerpen