Spring naar de content

Zó blaast u een luchtbed op zonder pomp - en andere handige festivaltrucs

De tent is eindelijk opgezet, het plastic tuinsetje staat inmiddels ook - alleen het luchtbed moet nog even opgepompt worden. En net nu je dacht dat er niets meer kon gebeuren om een weekend kamperen te bederven, blijkt dat je je luchtbedpomp bent vergeten. Wat nu?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Het matras zelf opblazen is geen optie. Dat kost zeeën van tijd en je bent binnen de kortste keren buiten adem. Gelukkig zijn daar de life hacks van youtube-fenomeen Dave Hax die je uit de brand helpen. Pak een vuilniszak, stop 'm vol lucht, draai de grote openingszijde tot een kleine opening en bevestig deze aan het ventiel van je luchtbed. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de lucht vanuit de vuilniszak in je luchtbed drukken en dat een keer of twintig herhalen, en voilà: je luchtbed is gebruiksklaar.

Op het youtubekanaal staan veel meer handige tips voor de verstrooide festivalganger. Zo leer je onder meer hoe je het snelst je koffer kunt pakken en je van een conservenblikje een barbecue kunt maken. Simpel, maar geniaal.

Onderwerpen