Spring naar de content

Regenachtig weekend: kaarten voor Lowlands 2014 worden massaal gedumpt

U kunt dit jaar voor een prikkie naar Lowlands. Festivalkaarten worden al de hele week in groten getale aangeboden op internet. Voor dumpprijzen, welteverstaan.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sjoerd Hartholt

Dit jaar verliep de verkoop van de kaarten sowieso al moeizamer dan voorgaande edities. Voordat alle 55.000 tickets à 195 euro per stuk over de toonbank waren gegaan, moesten er eerst een aantal maanden verstrijken. Sinds enkele dagen worden er honderden kaarten aangeboden via kanalen als Marktplaats, Ticketswap en Viagogo. Dat gebeurde andere jaren ook, maar dan is het aanbod minder talrijk en worden de aanbiedingen op de allerlaatste momenten voor het festival gedaan, terwijl ze nu al de hele week aan circuleren.

Via Ticketswap zijn op dit moment 300 kaarten beschikbaar, op Marktplaats kan er op veel kaarten al geboden worden vanaf 100 euro. De oorzaak lijkt te liggen bij de minder gunstige weersvoorspellingen van dat weekend. Uiteraard heeft niemand 100 procent duidelijkheid, het lijkt een ‘kat- en muisspel’ met de regenbuien te worden en men ging aanvankelijk uit van de natste editie ooit, maar inmiddels zijn de weermannen iets positiever gestemd. Voor wie houdt van een gokje zou het daardoor wel eens een budgettair gunstig Lowlands kunnen worden mét mooi weer.

Naamloos

 

Onderwerpen