Spring naar de content

Zien: BBC brengt topmuzikanten samen in mierzoete clip (voor het goede doel)

Toegegeven: een beetje zoetsappig is ie wel. Maar stiekem o zo heerlijk. Voor de lancering van BBC Music vertolkten 27 supersterren de The Beach Boys-klassieker ‘God only knows’. En daar hoort natuurlijk ook een videoclip bij.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Teeven

Zodra het 80-koppige BBC Concert Orchestra begint te spelen, de lampen in de zaal ritmisch aan- en uitgaan, en vervolgens Pharrell Williams van de trap komt lopen, weet je dat het goed zit. Het gezelschap, dat speciaal voor deze gelegenheid bij elkaar werd geraapt, bestaat niet uit de minste namen: onder andere Elton John, Chris Martin, Stevie Wonder en Beach Boy himself Brian Wilson mogen een deuntje meezingen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De opbrengst van de single gaat naar Children in Need, een stichting van de BBC die zich inzet voor gehandicapte kinderen. En dat vergroot het zoete gevoel natuurlijk nog meer.

Onderwerpen