Ikea denkt werkelijk aan alles, ook aan zwangerschapsverzekeringen

Bij Ikea kunt u zoals bekend een boekenkast Billy, Karlstad of Grëvback kopen, maar er is binnenkort ook de mogelijkheid om een zwangerschapsverzekering af te sluiten. En zo is het assortiment van de Zweedse meubelgigant weer een bijzonder product rijker.

Onbekommerd winkelen om de woonkamer wat op te vijzelen is al lang niet meer de enige reden om naar Ikea te gaan. Wie zich nu op de immens lange wandelpaden begeeft kan zich tussen het aanschouwen van vloerkleden, badkamerkastjes en prullenbakken door buigen over financiële zaken. De Zweedse vestigingen van Ikea bieden een verzekering aan voor ouders, zo bevestigt Ikea. Zwangere vrouwen kunnen zich voor iets meer dan €4 per maand verzekeren tegen een ongeluk tijdens de zwangerschap. De baby is vervolgens tot zijn achttiende verzekerd tegen geleden schade bij ongelukken. De kinderzorgverzekering biedt ook uitkomst als het kind een ernstige ziekte oploopt.

Zonnepaneel
Een aantal weken geleden werd er nog een product door Ikea aangekondigd. Een Ikea-zonnepaneel, voor wie betaalbaar en zonder al te veel gedoe een wil overgaan op duurzame energie. Of de zonnepanelen gemakkelijk in het winkelkarretje passen is nog niet duidelijk, wel is bekend dat Ikea er een installatieservice bij levert. Een willekeurige Ikea-stoel in elkaar zetten is immers al stressvol genoeg, laat staan een zonnepaneel.

Maar er zijn meer Ikea-producten die je niet gelijk bij een meubelboer verwacht. Om ook de kleinsten enthousiast te maken voor Ikea heeft het bedrijf enige tijd geleden alvast een Ikea-poppenhuis gelanceerd, met daarin alle iconische Ikea-producten en befaamd Ikea-laminaat. Er is een set met miniatuur versies van zes iconen verkrijgbaar. Zo kunnen kinderen hun poppenhuis inrichten met de KLIPPAN bank, EXPEDIT kast, LACK tafel, het STOCKHOLM vloerkleed, de PS VÅGÖ stoel en het FAMNIG hartkussen. Voor wie een man heeft, of er eentje is, die totaal geen zin heeft in een bezoekje aan Ikea, is er inmiddels ook een oplossing. Namelijk een mannencrèche. Jazeker, aan alles is gedacht.

Er is nog maar weinig dat er niét te krijgen is bij Ikea. Zo verkocht het bedrijf behalve meubelen ook Ikea-kerstbomen voor een piek en voor wie bij het kijken naar een Ikea-tv op een Ikea tv-meubel iets lekker wil drinken is er het Ikea-biertje. Vergeet er niet een Ikea-balletje van paardenvlees bij te nuttigen.

Reageer op artikel:
Ikea denkt werkelijk aan alles, ook aan zwangerschapsverzekeringen
Sluiten