Spring naar de content

Alvast wat spitsvondige reacties op de scheiding van Albert en Onno

Het zat er al een tijdje aan te komen. Na #onnogate vorig jaar plaatsten velen al vraagtekens bij de relatie van Neerlands bekendste glamourkoppel. Ook uit het interview dat Onno Hoes aan HP/De Tijd gaf ontstond het beeld dat hij zijn partner niet altijd op dezelfde golflengte opereerden. Uit het interview:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Paul Geraedts

“Wat ik nog steeds niet snap, is dat mensen anderen tegen hun zin fotograferen. Ik zou dat zelf nooit doen. En daarbij: het interesseert mij ook niet of een bekende Nederlander ergens zit met iemand anders dan zijn echtgenoot. Ik snap echt niet wat mensen daar interessant aan vinden, en al helemaal niet waarom ze er dan een foto van maken.”

En nu is het dus definitief finito tussen Albert Verlinde en Onno Hoes. Op de website van RTL Boulevard maakte Albert de breuk tussen de twee bekend, vanavond zal de showman verder in detail treden over de aanstaande scheiding. Wel is al bekend dat het koppel ‘als beste vrienden uit elkaar gaat’.

Uiteraard ontplofte Twitter op het moment dat het droeve feit bekend werd en waren de spitsvondige opmerkingen niet van de lucht. Een aantal van deze vondsten wilden wij u niet onthouden.

De grote vraag is: Hoe nu verder? Voor Albert kunnen wij niet spreken, maar wellicht kan Onno in deze barre tijden soelaas vinden met de Donald Duck.