Spring naar de content

Opmerkelijk: beruchte rijschoolcowboy smijt geld naar verslaggever

De inmiddels diverse malen in opspraak geraakte Sait Cinar van AltijdGeslaagd.nl lijkt aardig in de slappe was te zitten. Nadat hij werd geïnterviewd door Powned over de uitspraak van de rechter over zijn Facebookverbod, smeet hij een stapel bankbiljetten op straat.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sjoerd Hartholt

Sait vergaarde bekendheid omdat hij via zijn rijschool Altijd Geslaagd naar eigen zeggen iedereen met 100 procent garantie kan laten slagen voor hun theorie-examen. Onlangs werd de 35-jarige Sait opgepakt omdat hij op de Facebookpagina van zijn rijschool een filmpje plaatste, waarin hij met 2 pistolen zwaait én schiet en oproept tot het doden van ‘zionisten’.

Aan een gevangenisstraf van iets meer dan een week ontkomt Sait niet, maar de rechter heeft zijn ‘Facebookverbod’ wel van tafel geveegd. Hij mag, tegen de zin van het Openbaar Ministerie in, gewoon filmpjes plaatsen op het medium.

Aan klanten lijkt Sait ondanks alle rumoer hij geen gebrek te hebben, zo blijkt nadat PowNed hem sprak na de uitspraak van de rechter. Sait zwaait vrolijk met een stapel biljetten en strooit deze in het rond. De PowNed-ploeg hield zich niet in en begon het geld onmiddelijk op te rapen, nadat ze werd medegedeeld dat ze het mochten pakken. Dit tot groot genoegen van Sait, zo blijkt later uit beelden die hij zelf maakte.

Onderwerpen