Spring naar de content

Terugkijken: vrouwonvriendelijk vrouwen versieren met Thierry Baudet

Versiergoeroe Julien Blanc veroorzaakt wereldwijd commotie met zijn tips over het – hardhandig – verleiden van vrouwen. Ook in Nederland viel een stevige portie verontwaardiging hem ten deel, echter niet bij essayist Thierry Baudet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Hij schreef een ‘essay‘ waarin hij aangaf begrip te hebben voor de vrouwonvriendelijke versiermethoden van Julien Blanc – aardige jongens komen volgens hem niet aan de bak bij het andere geslacht. “Geen diersoort is zo wreed als de jonge vrouw,” aldus Baudet.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Niet alleen zijn ex-vriendin kwam tegen zijn schrijven in het verweer, ook bij DWDD mocht Spuiten & Slikken-meisje Geraldine Kemper haar afkeer uitspreken en kreeg Thierry bovenal nog maar eens een podium aangereikt om zichzelf als de Nederlandse Julien Blanc te profileren.

Onderwerpen