Spring naar de content

Opmerkelijk: plastisch chirurg schaamt zich voor gezicht Yolanthe

Nu iedereen een mening heeft over het al dan niet verbouwde gezicht van Yolanthe Sneijder-Cabau, doet ook ’s lands bekendste plastisch chirurg een duit in het zakje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

In het AD (€) vertelt Robert Schoemacher dat hij met weerzin naar de verschijning van Yolanthe heeft gekeken, afgelopen vrijdag in RTL Late Night. Hij vindt dat het gezicht van de actrice en ‘vrouw van’ jammerlijk is verbouwd. Hij noemt haar gelaat zelfs een schande voor de cosmetische chirurgie. “Ik vind het triest dat mijn beroep op deze manier in een slecht daglicht komt te staan. Het kan namelijk veel mooier en subtieler. Geen opgeblazen lippen, maar eentje die de welving volgt, bijvoorbeeld.” Verder zegt hij dat hij zeker weet dat ze haar lippen heeft laten opspuiten. “Daar durf ik vergif op in te nemen.”

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Commotie
Afgelopen vrijdag ontstond er ophef over het optreden van Yolanthe Sneijder-Cabau in RTL Late Night. Sneijder-Cabau leek wat aan haar gezicht te hebben veranderd. Op de sociale media circuleerden al snel screenshots waarop de oude Yolanthe nauwelijks te herkennen is.

Ook presentator Humberto Tan viel de metamorfose op. Op de vraag: “Is er iets aan jou? Ben je gespierder geworden?” antwoordde ze dat ze inderdaad vier tot vijf keer per week traint, en impliceerde dat alles aan haar lichaam puur natuur is. Maar weinigen geloofden haar verklaring. Met name op Twitter kwam een storm aan negatieve reacties op haar frisse verschijning. Presentator Carlo Boszhard gelooft overigens niet dat Yolanthe iets aan haar uiterlijk heeft laten veranderen: hij wijt het welhaast onherkenbare gezicht van Yolanthe aan slechte belichting.