Spring naar de content

Video: Stephen Hawking zingt Monty Python

Net als zijn eveneens wereldberoemde collega Albert Einstein is ook de Britse natuurkundige Stephen Hawking (73) niet vies van een gebbetje op zijn tijd. Zo speelde hij al eens een gastrol in de televisieserie The Big Bang Theory, vertelde hij de tien beste moppen aller tijden en maakte hij vorig jaar zijn opwachting in de allerlaatste shows van Monty Python.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Nu hebben de heren van Monty Python de geniale wetenschapper opnieuw bereid gevonden mee te werken aan een van hun projecten. Hawking, die zelf een groot fan is van de komediegroep, heeft namelijk het overbekende The Galaxy Song (uit de film ‘The Meaning op Life’) in een nieuw jasje gestoken. Dat wil zeggen: hij zingt het zelf. En dat klinkt helemaal niet verkeerd.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap