Spring naar de content

Sjors Massar: ‘Studiegenoten vonden mijn foto’s te mooi’

HP/De Tijd Expo geeft jonge kunstenaars een podium om hun werk te tonen. Waarom? Omdat er veel moois wordt gemaakt én om uw ogen te verwennen. Deze week: fotograaf Sjors Massar uit Delft.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Nick Muller

Sjors Massar (Delft, 1988) studeerde in 2013 af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, afstudeerrichting: Fotografie. Momenteel werkt hij als freelance fotograaf.

Over zijn werk
“Tijdens mijn tijd op de academie was ik altijd een beetje het zwarte schaap in de kudde fotografiestudenten. Mijn werk was te mooi, te gelikt, te commercieel – niet artistiek genoeg. Voor mij waren dat alleen maar complimenten, aangezien ik altijd al wist dat ik de commerciële kant van het vak zou kiezen. Ik denk dat dit ook wel goed mijn fotografiestijl omschrijft: alles net iets mooier maken dan dat het eigenlijk is, en kijken hoe ver je daar in kan gaan. Ik haal dan ook veel inspiratie uit films en series, vooral uit de megalomane Hollywoodproducties. Daar zijn ze namelijk erg goed in het overdrijven (in verhaallijn, special effects, locaties, ga zo maar door) om een bepaalde boodschap zo goed mogelijk over te brengen. De selectie hieronder is een keuze uit het werk dat ik de afgelopen jaren heb geschoten.”

Meer werk van Sjors Massar vindt u hier.

1_ Sjors Massar - Remy Bonjasky
Remy Bonjasky
2_ Sjors Massar - Remy Bonjasky
Remy Bonjasky
3_ Sjors Massar - Remy Bonjasky
Remy Bonjasky
4_ Sjors Massar - ChillOn Jumpsuit
ChillOn Jumpsuit
5_ Sjors Massar - ChillOn Jumpsuit
ChillOn Jumpsuit
6_ Sjors Massar - Ms Banana
Ms. Banana
7_ Sjors Massar - Pineapple
Pineapple
8_ Sjors Massar - Kees Jansma
Kees Jansma
9_ Sjors Massar - Gijs Staverman
Gijs Staverman
10_ Sjors Massar - RDM Makerspace - Vincent Wegener
RDM Makerspace – Vincent Wegener

Ben je een jonge kunstenaar (student of pas afgestudeerd) en heb je tien kunstwerken die je in Expo wilt tonen? Neem contact met ons op.

Onderwerpen