Spring naar de content

Hilarisch: SGP lanceert billboard-campagne tegen vreemdgaan

De SGP is al sinds 2013 in actie tegen datingssites als Second Love. De datingsite zou vreemdgaan aanmoedigen en dit gaat vanzelfsprekend in tegen de moraal en de ideologie van de christelijke partij. Vandaag is het de partij via crowdfunding gelukt om 80.000 euro in te zamelen om een heuse billboard-campagne te realiseren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Iris Verhulsdonk

In De Wereld Draait Door werden de verschillende ideeën voor de billboards gepresenteerd, waarna mensen konden stemmen op de afbeelding die ze graag naast de weg zouden zien. Het ontwerp met de titel ‘Overspel: het familiespel met alleen maar verliezers’, won met 7197 stemmen en zal binnenkort bij wegen rond de grote steden te zien zijn. De SGP wil op deze manier aandacht vragen voor het vele vreemdgaan in Nederland, dat volgens de partij mede wordt veroorzaakt door datingssites die hun pijlen richten op gehuwden.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Reclames voor overspel? Stoken in relaties maakt té veel kapot. De politiek kijkt weg, maar het is tijd voor een pósitief geluid over liefde en trouw in onze samenleving.

De actie zorgt voor veel hilariteit: met name de term ‘familiespel’ in combinatie met vreemdgaan resulteert in de nodige grappen.