Spring naar de content

Zien: tienerfan breekt in op set Orange is the New Black

Tieners die fan zijn van iets of iemand, halen weleens rare fratsen uit. Denkt u even aan de dames die eind vorig jaar boos op Humberto Tan waren toen zij geen kaartje wisten te bemachtigen voor zijn show waarin de jongens van One Direction te gast waren. In Amerika is een fan van de populaire Netflixserie Orange Is The New Black naar verschillende plekken gegaan waar de serie is opgenomen om op een bijzondere manier vast te leggen – en ja, daar brak ze ook voor in.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sebas Bouquet

Samantha Gardella maakte printscreens van de serie en nam die mee naar de locatie. Hoe ze wist waar ze moest zijn? Een lokaal radiostation wist te melden dat de opnamen waren gemaakt bij het Rockland Children’s Psychiatric Center, vlakbij Samantha's huis. De filmstudent nam de printscreens mee en hield ze exact zoals het er op de set eruit moet hebben gezien. Vervolgens maakte ze een foto. Na driemaal (illegaal) op het terrein te zijn geweest, zat de shoot erop. Met resultaat.

Via het officiële twitteraccount laat Orange Is The New Black weten de inbraken op hun set ook wel te kunnen waarderen. Het levert haar een bon op met een aardige tekst. En handtekening.