Spring naar de content

Badr Hari gaat weer vechten – in Tsjetsjenië

Kickbokser Badr Hari gaat zijn rentree maken in de ring. In Grozny welteverstaan, de hoofdstad van de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië, neemt hij het op tegen Rotterdammer Ismael Londt. Dat heeft Mike’s gym, de sportschool waar Hari traint, bekendgemaakt. Op 22 augustus zal het gevecht plaatsvinden. Waarom Grozny? Hari is goed bevriend met de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sebas Bouquet

Het gevecht tussen Hari en Londt zou mei vorig jaar nog in Nederland plaatsvinden, maar vanwege problemen met de vergunning kon de strijd destijds niet doorgaan. Na elf maanden zonder gevecht keert de Nederlands-Marokkaanse kickbokser zodoende terug. In Tsjetsjenië. Terwijl zijn proces amper een maand geleden vanwege ‘zeer zwaarwegende familieomstandigheden’ opnieuw werd uitgesteld, lag Hari in de maanden daarvoor onder meer in bad bij Kadyrov met een vergulde kalasjnikov.

Badr Hari en Kadyrov zijn al langere tijd vrienden. In december vorig jaar was Hari in Tsjetsjenië om Kadyrov zelf en zijn beveiligers te trainen. Voor zijn verjaardag kreeg hij destijds allemaal gouden spullen, waaronder de vergulde kalasjnikov. En er zijn meer leuke kiekjes van de twee.

 

Brothers. 🙏🏼☝🏼️ #BadrHari #ramzankadyrov #Kickboxing #AkhmatFightClub

 

Een foto die is geplaatst door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Onderwerpen