Spring naar de content

Zien: deze man verdient zijn geld door in wachtrijen te staan

Of het nu voor de nieuwe iPhone, kaartjes voor U2 of de laatste FIFA-game is, niemand vindt het leuk om in de rij te staan. Irritatie is snel gewekt. In Amerika is er nu een redder in nood, die het vieze werk van je overneemt. Robert Samuel laat zich betalen om voor mensen in de rij te staan, en verdient daar tot duizend dollar per week mee.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Jesse Voorn

Robert Samuel heeft inmiddels al behoorlijk wat uren betaald in de rij gestaan. Onlangs stond hij voor een klant nog 48 uur in de rij voor de iPhone 6S. Hij stond als eerste in de rij, sliep twee nachten in een opvouwbaar bed en liet pizza bezorgen op zijn stekkie. Hij verdiende er ruim 900 euro mee. De 40-jarige Amerikaan besloot de professionele route te bewandelen en richtte het bedrijfje Same Ole Line Dudes op.

Samuels bijzondere beroepskeuze volgde na zijn ontslag bij een telefoonwinkel. Op de website Craigslist plaatste hij vervolgens een oproep om voor 100 dollar voor iemand in de rij te gaan staan voor de iPhone 5. Hij had beet, en kwam als derde in de rij te staan. Inmiddels heeft hij tientallen klanten. Een gat in de markt?

Onderwerpen