Spring naar de content

Als je denkt dat het niet gekker kan, is daar de dick pic deluxe

Wekelijks neemt HP/De Tijd de wereld voor mode en trends kritisch onder de loep.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Alexandra Besuijen
dolfijn
Foto: Flickr | Sarah Ackerman

Dolfijnbaren
Een varken als huisdier is vrij gek, maar het kan altijd nóg gekker. Bevallen met dolfijnen, bijvoorbeeld. Als mens dus. Met dolfijnen. In het water. Bij voorkeur de oceaan. Maar anders kan een zwembad ook.
Het idee hierachter is dat dolfijnen de stress bij de barende moeder zouden kunnen verminderen, iets wat zowel baby als moeder ten goede komt. Het schijnt dat dolfijnen vanwege hun sonar een fascinatie hebben voor zwemmende zwangere vrouwen: zij zouden het hartje van de foetus kunnen horen. Bovendien zijn ze nieuwgierig as hell, dus zeker in het geval van een onderwaterbevalling zullen ze om moeder en kind heen blijven cirkelen. Goed idee? Hmm. Waar dolfijnen zijn, zijn meestal ook haaien en waar bevallingen zijn, is bloed. Tel een en een bij elkaar op en je hebt het scenario voor een horrorfilm.
Jaren geleden hebben wetenschappers trouwens al uitgebreid onderzoek gedaan naar de voordelen van DAT (Dolphin Assisted Therapy) – u weet wel, zwemmen met dolfijnen en dat je dan niet meer depressief bent en zo – en ze vonden geen enkel bewijs dat deze therapie werkzaam was. En als je denkt, nou ja, het is sowieso leuk om met dolfijnen te zwemmen, of het nou ergens tegen helpt of niet, bedenk dan even hoe ze aan die dolfijnen komen. Geen idee? Klik dan maar hier. Dat zal je niet bevallen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

dick-pick-deluxe_500Pik ik heb je!
Net als je denkt dat het niet nóg gekker kan, kan het toch nog gekker: foto’s van piemels met kleertjes aan. Een dick pic deluxe, zeg maar. Dat kan tegenwoordig allemaal.
Oke, je moet er wel voor naar New York – where else? – maar daar is dan ook een hele studio ingericht voor het schieten van het perfectie piemelplaatje. De in Iran geboren fotografe Soraya Doolbaz kreeg naar eigen zeggen ‘tons of dick pics’ van willige heren en dacht ‘dat kan ik beter’. Toen ze vervolgens in Walmart op de speelgoedafdeling een paar poppen in grappige kleertjes zag, kreeg ze een brain wave: pikken in pakjes! En zo geschiedde.
Inmiddels trekt ze vele klanten – sorry, dat móest gewoon even – en gaan haar foto’s voor tienduizend dollar per stuk van de hand.
Zelf maakt de fotografe haar handen overigens niet vies – je moet als heer zelf iemand meenemen to do the fluffing. Het resultaat is overigens van een enorme lulligheid, maar dat kan natuurlijk ook niet anders.

Meet the penis fashion photographer“I’m a professional dick photographer.” http://nyp.st/1Ziadnh

Geplaatst door New York Post op dinsdag 12 januari 2016

elderly_hp
Foto: Flickr | Kevin Dooley

 

Stomasurfen
Eén van de ‘pluspunten’ van het bereiken van een zekere leeftijd, is dat je newsfeed op Facebook ineens volstaat met ‘aanbevolen berichten’ – lees: reclame – over artikelen waarvan je het bestaan voorheen nauwelijks vermoedde. Incontinentieluiers. Stomazakjes. Trapliften. Scootmobielen. What the fuck?
Die stomazakjes waren echt the limit. Hoezo dat? Ik liet een reactie achter bij de adverteerder: ‘Waarom krijg ik dit in godsnaam te zien?’ Een maand of twee later – als bejaard mens moet je vooral geen haast hebben blijkbaar – volgde het antwoord van de stomabaas: die advertentie was gebaseerd op mijn ‘surfgedrag’. Huh?
Mijn surfgedrag bestaat vrijwel uitsluitend uit het zoeken naar breipatronen of smakelijke heren – of een combinatie van die twee – en stomazakjes komen daar zelfs in de meest ingewikkelde constructie niet in voor. Nee, écht niet!
Het is trouwens wonderbaarlijk wat voor stereotiep beeld die marketingjongens er op nahouden van ‘bepaalde leeftijd’plussers: golfen moeten we, in zo’n rare broek, de hartslagmeter is een onmisbaar attribuut en we moeten op een veel te dure city trip met een witharige meneer. We moeten onze erfenis regelen voor het te laat is – whoehaha, érfenis! – en veel langs het strand lopen met een labrador en een kuipje Becel. Pff.