Spring naar de content

Zien: de spectaculaire dunks tijdens het NBA All Star-weekend

Voor het tweede weekend op rij zit de Amerikaanse sportfan aan de buis gekluisterd. Zorgde vorige week de Super Bowl voor het entertainment, nu vermaken de grootste basketbalsterren het publiek tijdens de NBA All Star-weekend.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

De beste basketballers van dit moment verzamelden zich dit weekend in Toronto om daar een onderlinge wedstrijd te spelen, maar ook om de strijd aan te binden in spectaculaire testen van bekwaamheid. Zo versloeg Klay Thompson van de Golden State Warriors teamgenoot en Most Valuable Player Stephen Curry tijdens de driepunterwedstrijd.

Het sensationeelste onderdeel is zonder enige twijfel de Slam Dunk Contest, waarin de beste dunkers van de competitie elkaar, het publiek en de jury proberen te imponeren met magistrale sprongen en dito punten. De prijs werd eerder gewonnen door onder andere Michael Jordan (1987 en 1988) en Kobe Bryant (1997).

In Toronto schreef Zach LaVine de wedstrijd voor het tweede jaar op rij op zijn naam. De pas 20-jarige speler van de Minnesota Timberwolves haalde meerdere malen de perfecte score en troefde daarmee nipt Aaron Gordon van Orlando Magic af.

Benieuwd hoe LaVine de prestigieuze titel vorig jaar op zijn naam schreef? Dat ziet u hier.

Onderwerpen