Spring naar de content

CornHub, de Zuckerberg-kledinglijn en andere mislukte 1-aprilgrappen

Het is weer zover: de jaarlijkse dag waarop iedereen elkaar voor het spreekwoordelijke lapje mag houden. Voor vervelende collega een buitenkans om belegen grappen te vertellen. En ook de commercie doet weer jolig mee. Een aantal geslaagde en minder geslaagde, maar desalniettemin opzienbarende, pogingen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Paul Geraedts

Ola verslikt zich in ijsgrap
Zo kwam ijsboer Ola twee weken geleden al met een poging om haar consumenten eens flink beet te nemen. In een officieel bericht liet het bedrijf weten dat het legendarische raketijsje (wie is er niet groot mee geworden?) snel uit het assortiment zou verdwijnen. Verontwaardiging alom. En niet in de minste plaats omdat de koude versnapering een geliefde snack op festivals is, waar het nemen van deze of gene substantie regelmatig leidt tot een intens droge muil en een hoge lichaamstemperatuur. Klapkaakjes wees gerust: Ola trok haar grap in en u kunt deze festivalzomer weer met een gerust hart op een raketje knagen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Corn or Porn?
PornHub, het YouTube van de vleselijke lusten, deed vandaag ook een duit in het zakje. Wie vandaag de website bezoekt krijgt eerst iets heel anders te verduren: cornhub. Dat is hetzelfde als PornHub, maar dan met maïs. Voorzien van bijbehorende schunnige teksten en plaatjes lijkt de 1-aprilbezoeker op een of andere rare maïsfetisjwebsite terechtgekomen te zijn. Gefa… Euhm – gefopt!

De zelfrijdende fiets
Google is al een tijdje hard aan de weg aan het timmeren om zelfrijdende auto’s binnen afzienbare tijd de weg op te krijgen. Een logische stap voor de techgigant is dan ook het ontwikkelen van andere vervoersmiddelen met een autonome functie. Dus ‘lanceerde’ Google gisteren ’s werelds eerste zelfrijdende fiets. En waar kan dat beter dan in de fietshoofdstad van de wereld: Amsterdam?

Zuckerberg als fashionicoon
H&M en Mark Zuckerberg slaan de handen ineen. De Facebook-goeroe staat tenslotte bekend om zijn ontzettend – ahum – gewaagde kledingstijl. Reden dus voor de Zweden om een lijn uit de brengen, geheel bestaande uit grijze capuchonvesten, dito T-shirts en saaie spijkerbroeken. Wij presenteren u: Mark Zuckerberg X, one less thing to think about in the morning. 

De kinderchip
Rent uw kind ook altijd weg? Dan is daar nu een oplossing voor. MediaMarkt brengt namelijk een chippistool op de markt, waarmee de elektronicawinkel claimt uw kroost pijnloos van een chip te voorzien waarmee het te allen tijde te volgen is. Het klinkt zo gek nog niet.

Onderwerpen